Ton Degenkamp - HR Consultant - Werkenbijkcs

Ton Degenkamp

Ton Degenkamp

KCS is een mensgerichte open organisatie met aandacht voor de medewerkers.

Hoe ben je bij KCS gekomen en wanneer?

Ik heb in februari 2014 gereageerd op de vacature van HR Adviseur. Na 2 gesprekken ben ik op 1 april 2014 begonnen in deze functie bij KCS.

Wat was je eerste indruk van KCS?

Een mensgerichte open organisatie met aandacht voor de medewerkers. De uitstraling van de website, waarbij een voorname rol voor de medewerkers is weggelegd sprak mij erg aan. Het eerste gesprek wat ik had, met mijn toekomstige collega’s, bevestigde deze indruk.

Wat denk je nu van KCS?

Mijn eerste indruk is nog steeds van toepassing. Bij KCS ben je geen nummer maar hebben we ook echt aandacht voor de medewerker. Dit wordt ook bevestigd door de medewerkers die nieuw binnenkomen die het ervaren als Warm en Plezierig

"Vanuit HR stel ik graag onze klanten en zeker ook onze medewerkers centraal."

Wat vind je het leukst aan je werk bij KCS?

De collega’s waar ik dagelijks mee mag werken. Zij geven mij motivatie en energie. Daarnaast krijg ik de ruimte om niet alleen in het belang van de werkgever te denken maar ook het belang van de werknemer niet uit het oog te verliezen. Ongeacht de functie kan iedereen bij HR binnenlopen voor advies.

Waarom is KCS meer dan een callcenter volgens jou?

Bij KCS staat de mens centraal en proberen we de klanten van onze opdrachtgevers echt te helpen. Vanuit mijn rol probeer ik dit ook door te zetten in het interne personeelsbeleid. Ook vanuit HR willen wij onze klanten (de medewerkers) centraal stellen.

Wat is je leukste herinnering bij KCS?

Ik heb in de periode dat ik nu werkzaam ben binnen KCS al een aantal bijeenkomsten (zomer BBQ, Kerstborrels) en themaweken meegemaakt die een mooie herinnering zijn. Ik ben ervan overtuigd dat er de komende jaren nog een aantal gaan volgen.

Wat vertel je over KCS aan vrienden/familie?

Werken als Klant Contact Specialist bij KCS is topsport. Er wordt veel van je gevraagd en van je verwacht. Maar als je niet bang bent om verantwoordelijkheid te nemen in een mensgerichte open organisatie, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien en veel te leren, dan is KCS een goede werkgever voor jou.

Ton Degenkamp

Kom ook werken bij KCS

Niet alleen je nieuwe collega's zijn leuk, maar wij streven ook naar de allerbeste werkplek.

Niet alleen je nieuwe collega's zijn leuk, maar wij streven ook naar de allerbeste werkplek.

Lees meer over werken bij KCS.