José Croes - Trainer - Werkenbijkcs

José Croes

José Croes

Geen dag is hetzelfde voor trainer José, de dynamiek binnen KCS spreekt haar erg aan.

Hoe ben je bij KCS gekomen en wanneer?

Ik ben in augustus 2010 bij KCS gekomen. Als tijdelijke trainer voor het eindejaarswerk ben ik destijds aangenomen. Uiteindelijk ben ik daarna gevraagd om terug te komen bij KCS. Ik vind het nog steeds een erg interessante baan.

Wat was je eerste indruk van KCS?

Een heel dynamisch en informeel bedrijf waar veel afwisseling is door de verschillende activiteiten. Er is veel oog voor Klant Contact Specialisten en er heerst een goede sfeer. De dynamiek spat er vanaf.

Wat denk je nu van KCS?

Ik merk dat er steeds meer structuur komt, maar het blijft ontzettend dynamisch bij KCS. Ik merk als trainer, dat er steeds meer getraind moet worden. Ook is er veel focus op het resultaat. Daarbij komt dat het klantcontact steeds complexer wordt.

"Ik merk dat Klant Contact Specialisten echt blij worden als ze merken dat ze iets geleerd hebben. "

Wat vind je het leukst aan je werk bij KCS?

Ik zet graag mijn expertise als trainer in om zo mensen hun doel te laten bereiken. Deze vertaalslag naar de praktijk is mooi om te zien. Het geeft heel veel voldoening KCS’ers inzicht te geven in waar ze goed in zijn. Ik merk dat Klant Contact Specialisten echt blij worden als ze merken dat ze iets geleerd hebben. Het geeft me dan ook voldoening hen hierbij te helpen.

Waarom is KCS meer dan een callcenter volgens jou?

Je doet bij KCS meer dan alleen aan de telefoon zitten. Klant Contact Specialisten zijn deskundig en je hebt veel vaardigheden nodig. Dit maakt het werk bij KCS interessant en divers.

Wat is je leukste herinnering bij KCS?

Dit was het moment dat ik gebeld werd met de vraag of ik terug wilde komen bij KCS als trainer. Ik heb KCS in mijn eerste periode als positief ervaren en ik wilde graag terug komen, zodat ik voort kon zetten wat ik in mijn tijdelijke periode had opgepakt.

Wat vertel je over KCS aan vrienden/familie? Waarom zou je KCS aanbevelen als werkgever?

Als je dynamiek en afwisseling leuk vindt en je houdt wel van een uitdaging, dan is werken bij KCS wel wat voor jou! Bovendien heerst er een goede sfeer en is geen enkele werkdag hetzelfde.

José Croes

Kom ook werken bij KCS

Niet alleen je nieuwe collega's zijn leuk, maar wij streven ook naar de allerbeste werkplek.

Niet alleen je nieuwe collega's zijn leuk, maar wij streven ook naar de allerbeste werkplek.

Lees meer over werken bij KCS.