Edgar Verkooijen - WFM Traffic - Werkenbijkcs

Edgar Verkooijen

Edgar Verkooijen

Edgar krijgt in zijn werk het gevoel dat hij elke dag waarde kan toevoegen.

Hoe ben je bij KCS gekomen en wanneer?

Eind juli 2017 ben ik de afdeling WFM tijdelijk als trafficer komen ondersteunen. Het beviel me zo goed dat ik inmiddels in dienst ben bij KCS

Wat was je eerste indruk van KCS?

Een leergierige organisatie met dagelijkse uitdagingen, waarbij nog niet het maximale bereikt is. Dit geeft mij in mijn werk het gevoel dat ik elke dag waarde kan toevoegen.

Wat denk je nu van KCS?

Mijn beeld van KCS is eigenlijk onveranderd. Ik zie een organisatie die veel kan bieden voor leergierige medewerkers. Samen werken we aan een perfecte klantenbinding. Een prachtig vakgebied.

Wat vind je het leukst aan je werk bij KCS?

Geen dag is hetzelfde. Elke dag zijn wij met elkaar hard bezig om de uitdagingen die we tegenkomen zo optimaal mogelijk om te vormen voor de organisatie. Om er zo voor te zorgen dat onze collega’s, klanten en opdrachtgevers positief verrast zijn.

"KCS omschrijf ik als Keep Customers Smiling."

Waarom is KCS meer dan een callcenter volgens jou?

KCS richt zich niet alleen op de maximale tevredenheid van onze klanten en opdrachtgevers. We zorgen ook voor de  ontwikkeling van onze mensen. Er worden veel kansen geboden. Zo zit je niet  alleen continu aan de lijn. Geen dag is hetzelfde en als jij wil, dan is er veel mogelijk.

Wat is je leukste herinnering bij KCS?

Mijn eerste eindejaarsweken. Hier werkt iedereen naar toe. Het was speciaal om hier het laatste weekend van het jaar te zien hoe goed de saamhorigheid is. Een ongekende gezellige sfeer.

Wat vertel je over KCS aan vrienden/familie? Waarom zou je KCS aanbevelen als werkgever?

KCS omschrijf ik als Keep Customers Smiling. Elke dag zet iedereen zich 100%  om onze klanten te laten glimlachen. Wie wil daar nu niet zijn steentje aan bijdragen. 

Edgar Verkooijen

Kom ook werken bij KCS

Niet alleen je nieuwe collega's zijn leuk, maar wij streven ook naar de allerbeste werkplek.

Niet alleen je nieuwe collega's zijn leuk, maar wij streven ook naar de allerbeste werkplek.

Lees meer over werken bij KCS.