Didier Soesman - Werkenbijkcs

Didier Soesman

Didier Soesman

Omdat ik veel verschillende werkzaamheden heb en geen dag er hetzelfde uitziet, verveel ik mij nooit!

Hoelang werk je al bij KCD en hoe ben jij hier terechtgekomen?

Ik werk nu ruim 2 jaar bij KCD en ben in eerste instantie via een oud collega van mij bij Fintrex terecht gekomen. Bij Fintrex ben ik gaan werken in het KCD team en ben toen als recruiter begonnen met werven voor onze vestiging in Almere. In de afgelopen 2 jaar zijn wij steeds meer onderdeel geworden van KCS/KCD en ben ik inmiddels doorgegroeid als coördinator binnen de recruitment afdeling van KCD.

Wat doe jij precies?

Eigenlijk zegt de titel van mijn functie het al, ik coördineer de recruitment binnen KCD. Dit houd in dat ik mijn collega’s ondersteun bij het opstarten van wervingen en ook tijdens de wervingen het overzicht houd en ondersteuning geef waar nodig. Wij werken op dit moment samen met een aantal externe partijen, ook dit hele proces coördineer ik. Daarnaast ben ik constant bezig met het optimaliseren van onze wervingen en werk ik ook mee aan nieuwe projecten.

"Zodra een kandidaat langskomt bij KCD en de sfeer proeft, is deze vaak meteen verkocht."

Wat vind je het leukst aan jouw werk?

De afwisseling van het werk vind ik zelf erg fijn. Omdat ik veel verschillende werkzaamheden heb en geen dag er hetzelfde uitziet, verveel ik mij nooit! Daarnaast hebben wij een klein maar heel hecht team dat altijd voor elkaar klaarstaat, ook dat is erg fijn!

Omschrijf jezelf eens in 4 woorden?

Energiek – Positief – Spontaan – Levensgenieter

Didier Soesman

Kom ook werken bij KCS

Niet alleen je nieuwe collega's zijn leuk, maar wij streven ook naar de allerbeste werkplek.

Niet alleen je nieuwe collega's zijn leuk, maar wij streven ook naar de allerbeste werkplek.

Lees meer over werken bij KCS.