Wie is KCS? - Klant Contact Center - Werkenbijkcs

Over Klant Contact Services

Goed in contact

Bij KCS stimuleren we elkaar om verder te denken dan de initiële klantvraag. We willen de partner zijn voor onze klanten en opdrachtgevers. Bij KCS krijg je meer dan een antwoord op je vraag. Het menselijke aspect voert bij ons de boventoon. Dit geldt zowel voor klant, medewerker als opdrachtgever.

Klant Contact Services (KCS), een zelfstandig onderdeel van Achmea, ondersteunt alle Achmea-onderdelen in het aangaan en onderhouden van klantcontacten.

KCS is in 2001 opgericht en onderscheidt zich door de betrokkenheid van haar medewerkers bij haar opdrachtgevers en de klanten van die opdrachtgevers. KCS is doorlopend op zoek naar mogelijkheden om de dienstverlening voor de Achmea labels (waaronder Zilveren Kruis Achmea, Interpolis en FBTO) verder te verbeteren.

Klanten hebben steeds meer behoefte aan eerlijkheid en duidelijkheid. Ze willen geholpen worden, echt geholpen worden. KCS brengt Achmea en haar klanten dichter bij elkaar. Dat doen we door oprecht geïnteresseerd te zijn in de ander. Onze mensen luisteren echt naar wat er gezegd wordt en voelen zich persoonlijk verantwoordelijk voor het zo effectief mogelijk beantwoorden van de vraag van zowel klanten, medewerkers als Achmea.

Wij hebben de intense wens om het gezamenlijk steeds beter te doen. Onze mensen maken daarin het verschil. Zij zijn betrokken, voelen zich eigenaar van de vraag en stellen alles in het werk om deze te beantwoorden. Daarvoor hebben we de bewegingsvrijheid om echt contact te maken en verder te kijken dan de gebaande paden, waardoor we dat stapje extra kunnen zetten. Zo kunnen we tot verrassende, maar zeer passende oplossingen komen.

Lees meer

Onze kernwaarden

Onze drie kernwaarden typeren KCS en de manier waarop we met anderen omgaan:
PLEZIER, WARM, DYNAMISCH.

Lees meer

Ook werken bij KCS? Wij zoeken:

Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten die parttime of fulltime willen werken in een klantenservice omgeving.

Lijkt het je leuk om je interesse bij ons kenbaar te maken? Stuur dan een (open) sollicitatie, misschien kunnen wij je binnenkort een leuke baan aanbieden.

Bekijk alle vacatures

Bekijk je nieuwe werkplek

Bij Klant Contact Services hechten wij waarde aan een fijne werkplek waar je je thuisvoelt.

Klant Contact Services (KCS)
wordt
Klant Contact Diensten (KCD)

Bekijk je nieuwe werkplek

Het sollicitatieproces

Om de beste medewerkers aan te trekken, hebben we een uitgebreid werving- en selectieproces ontwikkeld.

lees meer

Iedereen wordt opgeleid

Je krijgt als medewerker eerst een gedegen opleiding van 3 weken waarin je alles leert over het product, de systemen en vooral de gesprekken.

lees meer