Meer over KCD - Werkenbijkcs

Klant Contact Diensten

Klant Contact Diensten (KCD) is een bureau dat zich specialiseert in de werving en selectie van klantcontact medewerkers. Wij leveren onze diensten exclusief aan ons moederbedrijf Klant Contact Services (KCS) dat zich in de afgelopen 10 jaar heeft ontwikkeld tot specialist in klantcontact voor verschillende opdrachtgevers in Nederland. Met behulp van ons eigen payroll bedrijf en onze gedreven en ervaren recruiters zijn wij in staat om op een professionele, flexibele en creatieve manier gehoor te geven aan iedere wervingsbehoefte van KCS of een van haar opdrachtgevers.

Met onze unieke en persoonlijke benadering willen wij graag een band creëren met onze medewerkers. Vandaar dat wij graag onze (toekomstige) medewerkers voorzien van tips, indrukken van KCD en uiteraard van een baan. Volg KCD daarom op Facebook en op Linkedin om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste vacatures, sollicitatietips en leuke beelden van de werkvloer.
 

Persoonlijk

Bij KCD zijn de werknemers geen nummer, maar een collega. Door onze unieke manier van persoonlijk contact leren wij jou als persoon echt kennen. Zo wordt er tijdens een gesprek niet alleen gevraagd naar jouw motivatie, opleidingen en werkervaring, maar gaan wij dieper in op jouw dromen, ambities en gaan we op zoek naar jouw unieke talent waarmee we onze opdrachtgever kunnen overtuigen dat jij de juiste kandidaat bent. Niet alleen helpt dit ons de perfecte baan voor jou te vinden, wij komen zo ook te weten wat jij wil bereiken en zo kunnen wij jou helpen om je verder te ontwikkelen en te groeien!
 

Jong en Ambitieus

KCD bestaat uit een jong en ambitieus team. Wij zijn geen organisatie waarbij iedereen in grijze pakken rond loopt, maar juist een kleurrijke groep mensen. Hierin verschilt KCD van veel andere bureaus. Wij pakken ook het sollicitatieproces anders aan dan andere bureaus: Voordat jij op gesprek gaat bij een opdrachtgever, maken wij bijvoorbeeld een voorstelblad waar jij zelf ook inbreng in hebt. Daarnaast ga je bij ons niet op sollicitatiegesprek maar is er een interactieve join-up sessie waarbij jij jezelf op jouw eigen unieke manier preseteert aan een potentiële opdrachtgever.
 

Waarom doen we dit?

Wij willen dat de opdrachtgever jou leert kennen zoals wij jou hebben leren kennen. Wij snappen dat iedere sollicitatie spannend is en dat het lastig kan zijn om jezelf te presenteren. Maar wij hebben jou al leren kennen en kunnen jou dus helpen om op het juiste moment die unieke en waardevolle kant van jezelf te laten zien die jou de juiste kandidaat voor de job maakt! Door te kiezen voor een setting waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn, vallen de zenuwen vaak ook wel mee.
 

Social Media

Met onze unieke en persoonlijke benadering willen wij graag een band creëren met onze medewerkers. Vandaar dat wij graag onze (toekomstige) medewerkers voorzien van tips en tops, indrukken van de werkzaamheden bij KCD en natuurlijk onze openstaande vacatures. Volg KCD daarom op Facebook en op LinkedIn om als eerste op de hoogte te zijn! Wie weet kunnen we jou snel als collega verwelkomen! 


 

Het KCD Team

De collega's van KCD.